OM UNISTAGE

omos-billede1

Vi udlejer scenekonstruktioner, overdækninger, anderledes scene & telt løsninger, samt tilbehør. Med fokus på sikkerhed, kreativitet og service, ønsker vi at være skandinaviens mest eftertragtet leverandør og samarbejdspartner indenfor vores felt.

Vi sætter en ære i at have nogle af markedets mest innovative og sikreste produkter – men det primære fokus er at skabe værdi og glæde hos vores kunder.

Vores dør er altid åben og ligeledes kommer vi også gerne ud til dig, til en snak og behov, ønsker og budget.

Vores vigtigste mål er at du får rette løsning, som passer til dit behov, ønsker og budget. Vores store sceneløsninger, ser måske ens ud med det blotte øje, men tag ikke fejl – der er mange muligheder, som kan gøre oplevelsen bedre for dig som arrangør, teknikerne og kunsterne og i sidste ende gæsten. Derfor ønsker vi altid en god dialog, for at kunne give dig den bedste mulige rådgivning, hvor alle aspekter bliver belyst.

Vi ved at ingen opgave er vitterligt er ens, indkørselsforhold, underlag, tider osv. betyder altid noget, for både dig og os. Derfor gør vi meget ud af vores planlægning og du kan altid forvente en fast tilknyttet medarbejder og tekniker(e)  – det sikre det bedst mulige kommunikation for både os og dig!

Pembroke 1
Unicover20 - 8

Vi hjælper dig gerne med dine spørgsmål og øser gerne ud af vores erfaring. Vi er din medspiller, fra ide til realisering og bistår med alt fra ideer, råd og løsningsforslag, -til reglerne på området. Vi er betinget af vores kunders succes og gør alt for dit event, får den ønsket effekt.

Det koster intet at spørge! Så send os en mail og hør nærmere omkring, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi ser frem til at hører fra dig på info@UNIstage.dk eller på +45 72 344 622.

HVORFOR OS?

  • Kundemindede medarbejdere med know-how om branchen er – sammen med de bedste produkter på markedet – din sikkerhed for et vellykket arrangement.
  • Vi leverer ikke blot det lejede produkt til aftalt tid og sted. Vi engagerer os i, at du får den rette løsning til dit behov og budget!
Kontakt os nu
0
M² scene areal
0
Typer scener
0
Kloge hoveder
0
Liter kaffe