Salg & installation

Hos UNIstage sælger og installere vi årligt mange sceneløsninger, indenfor produkterne scenepodier, scenegulve, teaterkabinetter og mobilscener. Vi hjælper årligt mange typer af kunder, lige fra et enkelt scenepodie for talerer, til den komplekse installation med justerbare elgulve og træk i kulturhus – giv os gerne din udfordring!

Vi sætter en ære i at forstå dine behov & ønsker, sådan vi kan lave den rette løsning til dig og dit budget. Vi kombliserer ikke løsningerne, men taler omkring muligheder, begrænsninger og budget – sådan du får den rette løsning. Vores erfaring er din sikkerhed for god og gennemtænkt løsning.

Produkter:

Scenepodier og tilbehør

Scene_podie_salg

Vi sælger årligt mange scenepodier, systemer og tilbehør. Vi hjælper med alt fra den komplette komplekseløsning og til enkelte scenepodier til en taler. Mulighederne er mange og vi guider dig igennem de forskellige produkter, sådan du får rette løsning.

SE MERE

Indbygnings scenegulve og tribuner

Scenegulve

Vi har stor ekspertise i hævesænke scener & tribuner. Hydraulisk hævesænkegulve er en hurtig og nem løsning, som transformerer et faldt gulv på. Modulerne kan fungerer både med gasfjeder eller via el-motorer.

SE MERE

Mobilscener i alle størrelser

Mobilscene_salg_brugt

UNIstages sælger certificeret mobilscener i DK til alle behov og størrelser. Mobilscenerne er de samme, som vi selv bruger i vores udlejning – det anser vi som din sikkerhed for et godt og langtidsholdbart produkt. De er hurtige at sætte op, og de kan fås i flere størrelser, der passer til lige netop dine behov. Vi har jævnligt også brugte til salg – kontakts herom.

SE MERE

Teaterkabinetter & scenetræpper

Teater kabinetter

Vi har ekspertisen og vejleder dig til den rigtige løsning. Vi hjælper både med stationære og mobile teaterkabinetter og scenetæpper. Vi sætter en ære i at forstå dine behov & ønsker, sådan vi kan lave den rette løsning til dig og dit budget.
Vi er grundige i efterkomme alle krav til sikkerhed og brand, samtidig med fokus på brugervenligheden.

SE MERE