UNISTAGES

UNIstages mobilscener kan klare de fleste opgaver inden for sceneudlejning. De er hurtige at sætte op, og de kan fås i flere størrelser, der passer til lige netop dine behov. UNIstages mobilscener kan danne ramme for alt fra taler og mindre koncerter til festivaler og større arrangementer. På denne side kan du læse mere om de forskellige muligheder, som du får med UNIstages mobilscener.

UNIstage 25 (01) 169

UNISTAGE 25

Lille og kompakt, men kan stadig rumme et lille  band. UNIstage 25 er den mindste scene i vores udlejning, men kan løse mange opgaver og har tilmed en stor fleksibilitet. UNIstage 25, tager kun 45 min om at opstille! Den lille størrelse gør at den kan komme til og ind stort set over alt!

UNIstage 52 (5) 169

UNISTAGE 52

UNIstage 52 er den ideelle mobilscene til bl.a. byfest, gadefestival og mindre koncerter. Scenen kan med sine 52 m² rumme alt fra enkeltpersoner ved f.eks. taler til bands og kor, uden at scenen virker hverken for stor eller lille.

UNIstage (2) 169

UNISTAGE 72

Unistage 72 måler 72 m2 og er en mellemstor scene, som passer godt som B-scene til større events eller som hovedscene til en fest med op til ca. 3.000 besøgende. Scenen har en clearance på 5,4 meter, så er der er rigeligt med hovedrum i den mellemstore konstruktion. Du kan hænge 1,6 ton udstyr i taget og vi kan udbygge den med ishuse, bagscene m.m.

UNIstage 90 (11) 169

UNISTAGE 90

En stor scene, som giver dig mange muligheder uanset om formålet er en festival, koncert eller lign. Scenen er forberedt til lyd og lys produktioner, hvilket gør den hurtigt at arbejde med. Scenen kan udvides med ishuse, loading dock mv.

UNIstage_120_stor_mobilscene

UNISTAGE 120

Vores næst største mobilscene, som giver dig store muligheder, f.eks. til festivaller, byfester, open-air, koncerter mv. Scenen er forberedt til lyd og lys produktioner, hvilket gør den nem at arbejde på. Scenen kan udvides med ishuse, loading dock mv.

UNIstage 160 (2) 169

UNISTAGE 160

Vores største mobilscene, som giver dig stort set uendelige muligheder, uanset hvilken type arrangement du afholder. Scenen er forberedt til de største lyd og lys produktioner, hvilket gør den nem at arbejde på. Scenen kan udvides med ishuse, loading dock mv.