UNISTAGES

UNIstages mobilscener kan klare de fleste opgaver inden for sceneudlejning. De er hurtige at sætte op, og de kan fås i flere størrelser, der passer til lige netop dine behov. UNIstages mobilscener kan danne ramme for alt fra taler og mindre koncerter til festivaler og større arrangementer. På denne side kan du læse mere om de forskellige muligheder, som du får med UNIstages mobilscener.

UNIstage 25 (01) 169

UNISTAGE 25

Lille og kompakt, men kan stadig rumme et lille  band. UNIstage 25 er den mindste scene i vores udlejning, men kan løse mange opgaver og har tilmed en stor fleksibilitet. UNIstage 25, tager kun 45 min om at opstille! Den lille størrelse gør at den kan komme til og ind stort set over alt!

UNIstage 52 (5) 169

UNISTAGE 52

UNIstage 52 er den ideelle mobilscene til bl.a. byfest, gadefestival og mindre koncerter. Scenen kan med sine 52 m² rumme alt fra enkeltpersoner ved f.eks. taler til bands og kor, uden at scenen virker hverken for stor eller lille.

Skive Festival_2022_16

UNIstage 80

UNIstage 80 er den mindste af de største scener, og kan bygges i 3 modeller. Du får en scene med en høj frihøjde og bæreevne, samt forskellige udbygningsmuligheder.

UNIstage 160 (1)

UNISTAGE 160

Vores største mobilscene, som giver dig stort set uendelige muligheder, uanset hvilken type arrangement du afholder. Scenen er forberedt til de største lyd og lys produktioner, hvilket gør den nem at arbejde på. Scenen kan udvides med ishuse, loading dock mv.